Telefoonnummer

06-28167542

arlette@berkouwer.nl
Openingstijden

Ma en vr: 9.00 tot 16.00 uur

Tarieven

Reflexologie volwassene (per 60 min.)            € 92,50

Reflexologie kind (per 50 min.)            € 77,50

——————————————————————–

Verwijzing huisarts niet nodig

Voor mijn therapie heb je geen verwijzing van de huisarts nodig. Ik denk dat jij zelf heel goed kunt beslissen of je hulp nodig hebt. Je hoeft dus niet langs je huisarts en je kunt je direct aanmelden en dan maken we meteen een afspraak. Eventueel neem ik later, in overleg met jou en als dat nodig is contact op met je huisarts.

Vergoeding is soms mogelijk.

Mijn praktijkgegevens zijn:

  • BATC beroeps registratie nr.       BR-368
  • AGB zorgverleners code             90-040178
  • AGB praktijkcode                         90-18612
  • Klacht- en Tuchtrecht nr.             KB 0910.0789

Indien er zich in je leven situaties voordoen die het je financieel lastig maken om hulp te zoeken, neem dan toch contact met me op. Dan kunnen we met elkaar naar de mogelijkheden kijken.

Behandelingsduur

Voor je kind wordt er drie kwartier ingepland en voor jezelf een uur of anderhalf uur. Dit in overleg. Heel soms is een sessie opeens eerder klaar. Het werk is gedaan en dat mag eerst een plek krijgen voordat we weer naar het volgende gaan. In overleg stoppen we, de geplande tijd wordt dan wel in rekening gebracht.

Via de werkgever

Therapie voor preventie van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid? In dat geval wordt met de werkgever een maatwerktraject overeengekomen waarin de doelstelling en de doorlooptijd worden bepaald.

Algemene voorwaarden

Zie voorwaarden.

WKKGZ

Met ingang van januari 2017 geldt de wet kwaliteit klachten en geschillen in de zorg (wkkgz).

Dit houdt in dat als u een klacht mocht hebben en er niet samen met mij uit zou komen, u via de beroepsvereniging met een klachtenfunctionaris kunt praten. Dit is iemand van de S.C.A.G.

AVG

Europese wet persoonsgegevens.

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer.

De AVG is ook wel bekend onder de Engelse naam: General Data Protection Regulation (GDPR).

Zie voor volledige info: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl

Indien je dit wenst, kun je alle gegevens die ik noteer en opsla in jouw cliëntendossier opvragen en daar inzicht in krijgen. Lees alles hierover in het privacy document van de RBCZ.

Cadeaubonnen

Deze zijn verkrijgbaar in elk gewenst bedrag.