Telefoonnummer

06-28167542

arlette@berkouwer.nl
Openingstijden

Ma en vr: 9.00 tot 16.00 uur

Fijn dat je mijn site bezoekt! Ik ben Arlette Berkouwer en moeder van Daphne (11 jaar).

Mijn werk is mijn passie al sinds 2007. Ik werk als vrouwentherapeut in mijn praktijk in Acqouy.

Ik help je te ontstressen, voelen, blokkades op te lossen en op te ruimen. Je lichaam is je innerlijke life-coach. Kom weer in de flow van het leven! Ga weer sprankelen en bruisen!

Wil je weer in balans komen in je lijf en je leven. Er is zoveel mogelijk en die mogelijkheden zoek ik graag samen met jou!

Door mij te bekwamen in verschillende methodes zoals voetreflextherapie, voedingstherapie, zwangerschapsyoga, EMDR, Familie Opstellingen en de PresentChild Methode (Kindertolk) kan ik op verschillende manieren met je meekijken en je helpen.

Mijn grootste inspiratiebronnen zijn:

  • mijn dochter
  • de natuur
  • oude culturen
  • mediteren
  • bewegen yoga/sport
  • en mijn familie en vrienden natuurlijk!

 

Hierdoor kan ik heel veel aan en voel ik mij elke dag gezegend met zoveel moois om mij heen. Ik ontmoet ook graag jou, want jij hebt je eigen verhaal en dat maakt jou uniek!

Natuurlijk kent het leven haar ups & downs en is het niet altijd zo “gelukkig”. Daar hebben we allemaal mee te dealen. Tot nu toe heb ik er heel veel van geleerd. Mijn lichaam, mijn intuitie, mijn dierbaren en wat er ook op mijn pad komt geven mij inzichten en door deze mee te nemen in mijn overwegingen kom ik verder en vind ik elke keer weer mijn balans.

Geloven in jezelf vind ik belangrijk.  We zijn tot heel veel in staat.  Jij weet wat je nodig hebt, je hoeft het alleen te ontdekken en daar help ik je graag bij.

Wil je meer informatie neem dan gerust contact met mij op.